Ondernemingsgegevens:

De Boterbloem

Tine De Knijf

Lembergestraat 27

9860 Oosterzele

BTW BE 0681 886 541

IBAN  BE77 7340 6312 1242

BIC KREDBEBB

Tel. 0479/35 57 11

Mail:  info@deboterbloem.be

-------------------------------------------------------------------

ANNULATIEVOORWAARDEN WORKSHOPS

Annuleren door deelnemer

Annulering gebeurt enkel via mailbericht naar info@deboterbloem.be

Tot 14 dagen voor de workshop kan u annuleren, u krijgt het inschrijvingsgeld terug gestort vermindert met 8€ administratiekosten.

Tot 1 week voor de workshop annuleren, dan wordt 50% van het inschrijvingsgeld terug gestort.

Later dan 1 week annuleren, dan is er geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld.

Annuleren door de Boterbloem

Bij onvoldoende inschrijvingen kan de Boterbloem de workshop annuleren.

Mocht een workshop niet plaatsvinden of worden uitgesteld dan ontvang je daarvan uiterlijk 7 dagen voor aanvang bericht en wordt het inschrijvingsgeld integraal terugbetaald.

De Boterbloem kan, tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de workshop, de datum van een workshop wijzigen. De deelnemers worden hiervan op de hoogte gesteld via email en hebben de mogelijkheid de workshop kosteloos te verplaatsen of te annuleren.

---------------------------------------------------------------------------

AANSPRAKELIJKHEID

De Boterbloem is niet verantwoordelijk voor bevuilde of beschadigde eigendommen en zal eventuele schade niet vergoeden. Stuur uw kind niet met hun mooiste kledij naar een workshop, bij kinderen werken we vnl. wel met materialen die niet waterbestendig zijn maar een stiftvlek of dergelijke is snel gebeurd.

De Boterbloem is niet verantwoordelijk voor materiële of lichamelijke schade veroorzaakt door ongevallen voor, tijdens of na de workshop.

------------------------------------------------------------------------

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN, COPYRIGHT EN BEELDMATERIAAL

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s  in al zijn vormen, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan de Boterbloem of rechthoudende derden. Gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Foto’s en video’s mogen genomen worden en gedeeld worden op sociale media mits toestemming en vermelding van de Boterbloem.

Tenzij uitdrukkelijk door de deelnemer aangegeven, behoudt de Boterbloem het recht alle beeldmateriaal voor PR doeleinden te gebruiken.

------------------------------------------------------------------------

MATERIAAL

Indien er tijdens de workshop onherstelbare schade wordt toegebracht door de klant aan het materiaal en/of locatie, kan de Boterbloem de kosten hiervan in rekening brengen en verhalen op de klant.

Zowel op verplaatsing als op locatie behoort de rest overschot van de bloemen als eigendom toe aan de Boterbloem.

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Algemene voorwaarden aankopen

Leveringsvoorwaarden

Levertermijn

Voor de handgemaakte producten (hoepels,kransen,staanders,..) moet u rekenen op 10 werkdagen leveringstermijn. Twijfelt u of het pakket tijdig klaar gaat zijn, neem gerust vrijblijvend contact  met ons op, we kijken wat we voor u kunnen regelen. We zijn een klein bedrijf dat hoofdzakelijk handwerk uitvoert dus de leveringstermijn kan soms wel eens overschreden worden.

Bestel dus tijdig voor feesten en eindejaarscadeau's!

Zodra de bestelling klaar is wordt deze ingepakt en verzonden of klaargezet voor ophaling in de winkel en nemen we contact met u op om af te spreken. Bij verzending wordt u op de hoogte gehouden via e-mail indien u deze in de gegevens heeft nagelaten. De Boterbloem kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele vertragingen of fouten bij de verzendmaatschappij.

Prijs levering in België

We hanteren de actuele prijzen van Mondial Relay naar thuisadres binnen België, volgens het gewicht.  De prijs van de verzending ziet u verschijnen bij het afrekenen van u bestelling.

Prijs levering buiten België

Stuur een mailtje naar info@deboterbloem.be , dan kijken we om u verzending zo goedkoop mogelijk te laten versturen, dit afhankelijk van het gewicht en land.

Prijzen & betaalmethoden

De betaling verloopt via het erkende bedrijf Mollie B.V. dat instaat voor de online betalingen.

De prijzen vermeld op de website zijn steeds inclusief btw. 

Retour bestelling

Wat als mijn bestelling niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Dat is jammer, maar kan altijd gebeuren. Je kunt je bestelling altijd binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retour sturen (indien het gaat over een niet gepersonaliseerd product). Zijn de droogbloemen of accessoires wel naar wens maar is het kapot of in slechte conditie? Dan zorgen wij voor een passende oplossing. Neem hiervoor contact met ons op.

Betreft dit een gepersonaliseerde bestelling dan wordt deze niet terug genomen.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Stuur ons een mail dat je het product graag wil retourneren. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. U kunt het terug sturen in de originele doos van ontvangst. Mocht je deze doos niet meer hebben dan dient u zelf een andere doos te voorzien.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij het product in goede staat hebben ontvangen maken wij het volledige aankoopbedrag naar u terug, tenzij anders afgesproken. Wij streven ernaar om dit binnen 3 dagen te doen na ontvangst.

Verzending of ophaling

Gratis ophalen ongeacht het bedrag tijdens de winkel openingsuren, kan ook buiten de openingsuren op afspraak.

Verzendingen gebeuren via Mondial Relay, hierbij worden de actuele prijzen toegepast, gemiddelde leveringstermijn 3 werkdagen.

Privacy policy

Door te bestellen via ‘www.deboterbloem.be’ sta je ons uitdrukkelijk toe je persoonsgegevens te gebruiken voor de administratieve afhandeling van uw bestelling. Deze persoonsgegevens worden uiteraard niet gedeeld met derden.

Aansprakelijkheid

Zodra de bestelling verzonden is vervalt de verantwoordelijkheid bij de Boterbloem over het pakket. Mochten er zich problemen voordoen helpen wij uiteraard met het opstarten van een klachtenprocedure.

 

De inhoud die via deze webshop verspreid wordt, is louter informatief van aard. De Boterbloem kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen/beslissingen gebaseerd op deze inhoud.